Salata de ciuperci fripte

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ciuperci champignons(mari)
  • 350g spanac
  • 100g branza cu mucegai
  • 5 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi
  • 150 ml sos de soia
  • 250 g rosii cherry
  • cateva frunze de salata verde
  • suc de lamaie
  • putin zahar

Mod de preparare

Coditele ciupercilor se indeparteaza si se toaca.Branza se taie cuburi.Se incing 2 linguri de ulei si se prajesc palariile ciupercilor 5 minute,se condimenteaza si se pun separat intr-un vas.Usturoiul pisat se pune in uleiul in care s-au prajit palariile ciupercilor,si apoi se calesc si coditele.Se pune spanacul si se condimenteaza;se adauga branza,sosul de soia si se umplu ciupercile cu acest amestec.

Se frig palariile pe o tabla cca. 10 minute.Rosiile se taie in doua,salata fasii.Se adauga sucul de lamaie,3 linguri de ulei,apoi se condimenteaza cu sare,piper si zahar.Se asaza ciupercile,rosiile si salata pe un platou si se toarna dressingul.Se orneaza cu felii de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise