Salata de ciuperci II

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700gr ciuperci de sera sau 1 cutie de ciuperci conservate
  • 2-3 linguri de ulei
  • zeama de la o lamaie
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 1 legatura de marar
  • piper
  • sare
  • 1 varf de cutit sare de lamaie

Mod de preparare

Ciupercile se curata, se spala in mai multe ape si se pun la fiert in apa clocotita cu sare si cu putina sare de lamaie(sarea de lamaie se pune pentru ca ciupercile sa nu se inegreasca in timpul fierberii).

Cand sunt fierte, ciupercile se scot din zeama si dupa ce s-au racit se taie in felii subtiri si se pun in salatiera.

Se adauga usturoiul pisat, mararul tocat, uleiul, zeama de la lamaie, sarea, piperul dupa gust.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise