Salata de cod

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi fierti in coaja
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 kg cod
  • 1 foaie dafin
  • 300g ceapa
  • sare
  • piper
  • 200g castraveciori in otet
  • 100g masline
  • 3 oua fierte tari
  • knorr mediteraneean

Mod de preparare

Cartofii curatati si taiati rondele fine se amesteca cu 2-3 linguri ulei. Codul se fierbe in putina apa cu sare,piper si otet; se dezoseaza si se taie bucati. Ceapa taiata julien se fierbe in apa in care a fiert pestele, la care se mai adauga o lingura de otet. Apoi se amesteca cartofii cu pestele, ceapa, castraveciorii taiati cubulete si maslinele. Se pun pe un platou si se decoreaza cu felii de masline. Se presara cu verdeturi mediteraneene knorr.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise