Salata de conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1 lamaie
  • 1 ardel gras copt
  • 2 catei usturoi
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Conopida se fierbe in apa cu sare. Se scurge, se taie buchetele si se pune intr-un castron. Ardeiul copt se taie felii si pentru jumatate de ora se pune la macerat cu usturoiul taiat felii, sare, zeama de lamaie si putin ulei.

Dupa ce s-a macerat, se amesteca cu buchetelele de conopida.

Se poate servi si rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise