Salata de conopida si maioneza cu tarhon

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 6 oua
  • 3-4 castraveti
  • 2-3 linguri mustar
  • 1 legatura tarhon
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingurita otet
  • piper
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

1. Cureti conopida, o speli bine, apoi o pui la fiert in apa cu sare.

2. In acest timp pregatesti sosul : fierbi 4 oua si cand sunt gata, le treci sub un jet de apa rece si le cureti.

3. Freci 2 galbenusuri fierte cu 2 galbenusuri crude, ulei si putina sare pana obtii o maioneza.Spleli si castravetii, ii tai cubulete, iar ouale si galbenusurile fierte ramase le tai marunt si le amesteci cu maioneza, verdeata tocata, otetul, mustarul si sare si piper dupa gust.

4. Scurgi conopida fiarta, o desfaci in buchetele pe care le asezi pe un platou si de jur inprejur pui sosul de maioneza cu castraveti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise