Salata de couscous cu legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca couscous
  • 2 rosii
  • 4 cepe verzi
  • 10 fire patrunjel (puteti folosi pana la 2 legaturi patrunjel)
  • 3 linguri ulei masline
  • 3 linguri suc lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Turnati apa fierbinte peste coucous (cca 1 ceasca, cea cu care ati masurat couscous-ul), cat sa fie perfect acoperit si lasati sa stea 5 minute, lichidul trebuie sa fie absorbit in totalitate. Adaugati 1 lingura ulei si aerisiti-l cu o furculita pana se desface bob cu bob.

Rosiile le taiati in doua si scoateti partea cu seminte. Tocati pulpa ramasa marunt. Tocati foarte marunt si ceapa verde si patrunjelul.

Adaugati legumele tocate peste couscous , turnati restul de ulei si sucul de lamaie, sarati si piperati si amestecati bine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise