Salata de couscous cu legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca couscous
  • 2 rosii
  • 4 cepe verzi
  • 10 fire patrunjel (puteti folosi pana la 2 legaturi patrunjel)
  • 3 linguri ulei masline
  • 3 linguri suc lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Turnati apa fierbinte peste coucous (cca 1 ceasca, cea cu care ati masurat couscous-ul), cat sa fie perfect acoperit si lasati sa stea 5 minute, lichidul trebuie sa fie absorbit in totalitate. Adaugati 1 lingura ulei si aerisiti-l cu o furculita pana se desface bob cu bob.

Rosiile le taiati in doua si scoateti partea cu seminte. Tocati pulpa ramasa marunt. Tocati foarte marunt si ceapa verde si patrunjelul.

Adaugati legumele tocate peste couscous , turnati restul de ulei si sucul de lamaie, sarati si piperati si amestecati bine.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise