Salata de creier cu maioneza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr creier
  • 2 oua
  • cascaval
  • salata verde
  • maioneza
  • mustar
  • lamaie
  • sare

Mod de preparare

Creierul proaspat se spala si se curata de pielita. Apoi se pune la fiert intr-un vas cu apa si sare, timp de 30 min. Ouale se fierb tare, se racesc, se curata si se taie felii subtiri. Salata verde se desface si se spala in multe ape. Creierul fiert si racit se taie felii care se pun in salatiera pe frunze de salata. Peste creier se aseaza feliile de oua. Maioneza, in care se adauga mustar, zeama de lamaie si sare, se amesteca bine si se toarna peste creier, presarandu-se deasupra cascaval ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise