Salata de creier de vita sau oaie mezea

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 creieri se curata bine de pielita
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 lingurita de piper negru
  • sare dupa gust
  • 4 foi salata verde
  • 6 masline
  • putin ulei
  • 1/2 lamie zeama

Mod de preparare

Se spala creierul bine. Intr-o cratita se pun 2 pahare apa, se pune patrunjelul intreg, piper, sare, zeama de lamie, un pic de ulei 2 linguri, se acopera si se lasa sa fiarba 10 min. Se fierbe repede, se lasa sa se raceasca in aceeasi apa, dupa aceea se scoate, se pune pe un paltou care este suprafata acoperita cu salata verde, se pun creierii, se pun maslinele ornament, se mai stropeste cu un pic de ulei.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise