Salata de creveti cu rucola

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g pasete(penne),
  • 1 mana de frunze de rucola,
  • 20 creveti decorticati,
  • 100 g fasole verde(conserva sau congelata),
  • 200 g mazare(congelata sau conserva), sos vinegreta(ulei, otet, sare, piper),

Mod de preparare

1. Crevetii se pun la fiert in apa cu sare, pentru 8-10 minute.

2.Se pun la fiert in apa clocotita, mazarea si fasolea, se lasa 15-20 minute.

3. se pun la fiert pastele in apa cu putina sare, respectand indicatiile de fierbere inscrise pe ambalaj. Cand toate ingredientele de mai sus s-au fiert, se scurg si se tin sub jet de apa rece, pentru a le raci. Se pun toate intr-un bol, se adauga vinegreta, se amestec. Pe fiecare farfurie se aseaza cateva frunze de rucola, se adauga salata de mai sus si serveste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise