Salata de cruditati

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • Salata verde (1 buc)
  • • Castraveti sere (0.100 kg)
  • • Rosii (0.100 kg)
  • • Ardei gras (0.100 kg)
  • • Mere (0.150 kg)
  • • Praz (mai mic) (1 buc)
  • • Morcovi (0.100 kg)
  • • Sunca presata (0.100 kg)
  • • Cascaval (0.100 kg)
  • • Oua prepelita (4 buc)
  • • Patrunjel verde (1 leg)
  • • Piper alb macinat(0.0001 kg)
  • • Sare (0.030 kg)
  • • Lamaie (1 buc)
  • • Ulei de masline (0.030 l)

Mod de preparare

Se spala legumele si se curata. Se indeparteaza cotorul din ardei. Din rosii se indeparteaza semintele. Se fierb ouale de prepelita. Prazul se taie rondele iar restul de ingrediente se taie julienne. Cascavalul se curata si se taie cuburi . Cand totul este pregatit toate ingrdientele se pun intr-un castron ,se amesteca. Se adauga sarea,piperul,uleiul de masline si zeama de lamaie dupa care se amesteca si se pastreaza in frigider. La servire se pune deasupra fiecarei portii cate un ou de prepelita taiat in doua si se presara patrunjel verde tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise