SALATA DE CRUDITATI

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 grame telina
  • 200 grame morcovi
  • 2 mere mari
  • 2 oua
  • 100 ml ulei masline extravirgin
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lamaie
  • mustar,sare,piper

Mod de preparare

1. Telina si morcovii se curata, se spala, se sterg bine de apa, se feliaza si se taie bastonase fine.merelor li se scoate miezul,acesta se taie baghete, se stropesc cu zeama de lamaia sa nu se oxideze;

2. Intr-un vas se pun galbenusurile de ou, un praf de sare si o lingura de mustar si se face maioneza;

3. Legumele taiate se amesteca impreuna cu merele, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga maioneza si se amesteca usor pana la omogenizare;

4. Se presara cu patrunjel si se acreste dupa gust.

Merele scobite se umplu cu salata de cruditati si se orneaza cu patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise