Salata de cruditati cu cascaval

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g ruccola
  • 200 g morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras verde
  • 200 g ciuperci Champignon
  • 100 g cascaval
  • nasturei
  • 250 ml dressing de iarurt pentru salata

Mod de preparare

Se curata ruccola de cotoare, frunzele se spala si se sterg. Se curata morcovii si se rad. Ardeii grasi se taie jumatati, se curata de cotaore, seminte si pielitele albe si pulpa se taie fasii. Se curata ciupercile si se taie felii. Se decojeste cascavalul si se arde. Se amesteca toate intr-un castron. Se presara nasturei peste salata si se serveste cu sos. Se poate folosi si un dressing-usturoi sau verdeeata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise