Salata de cus cus

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -300g cus cus
  • -1 piept de pui
  • -2 morcovi
  • -2 legaturi de patrunjel tocat
  • -sare
  • -piper
  • -maioneza
  • -75g margarina

Mod de preparare

Se fierbe bine pieptul de pui, dupa care se taie bucati mici si se prajeste in margarina. Se curata morcovii si se fierb. Se fierbe cus cus-ul conform instructiunilor de pe pachet si apoi se clateste sa fie curat. Se amesteca cus cus-ul cu pieptul de pui, cu morcovii taiati cubulete si cu maioneza (pune fiecare cata maioneza ii place). Se adauga patrunjelul si se potriveste de sare si piper.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise