Salata de cuscus si zarzavat

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/4 cesti apa
  • 1 ceasca cuscus
  • 2 catraveti taiati in jumatati in lung si apoi feliati
  • 1 ceasca ardei rosu taiat cuburi
  • 1/4 ceasca ceapa verde taiata rondele
  • 1/4 ceasca iaurt
  • 2 linguri marar tocat
  • 2 linguri otet
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Apa se fierbe si se pune cuscusul deaupra pe o strecuratoare (acoperit) pina se inmoaie

Cuscusul se amesteca usor cu o furculita apoi se aduga castravetii,ardeii si ceapa

.

Din iaurt,marar,sare,ulei ,otet si piper se face un dressing care se toarna deasupra .

Se da 1 h la rece

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise