Salata de Dovleac cu Fructe Uscate

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 dovleac - 2 linguri stafide - 4 linguri prune uscate - 4 linguri caise confiate - 4 linguri de zahar

Mod de preparare

Dovleacul se curata de seminte si se taie bucati.Toate ingredientele se pun intr-o tava si se adauga apa.Se pun in cuptorul incalzit in prealabil la 160-180 grade C.Se lasa in cuptor fructele cam 50-60 de minute.Se presara deasupra zahar si scortisoara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise