Salata de dovlecei

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 2 linguri zeama lamaie /otet
  • patrunjel si marar verde
  • 1 lingura ulei
  • 1 cana smantana
  • sare

Mod de preparare

Se curata de coaja dovleceii,se scoate miezul,se pun in apa fiebinte cu putin sare sa fiarba.Sescurg bine si se taie felii.Se prepara sosul din ulei, zeama de lamaie sau otet ,sare se freaca bine si se toarna peste dovlecei .Se presara verdeata tocata,se toarna cana cu smantana,se pastreaza la rece pana la servire.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise