Salata de dovlecei cu carnaciori picanti

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr dovlecei
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 125 ml vin alb sec
  • 2 linguri otet
  • 150 gr carnaciori picanti
  • 125 gr salam picant
  • 4 oua fierte
  • sare
  • piper alb macinat

Mod de preparare

Mod de preparare

Dovleceii se taie in cubulete;

Ceapa si usturoiul se taie marunt, se calesc in ulei, peste care se adauga, carnaciorii picanti si dovleceii, se stropesc cu vin si se inabusa 5 min;

Se potriveste de sare, piper si putin otet, se lasa la rece 15-20 min;

Se amesteca bine, se aseaza intr-o salatiera plata si se asesoneaza cu salam taiat fin, felii de oua fierte si verdeata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise