Salata de dovlecei cu ciuperci

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 dovlecei mici
  • - 8 ciuperci
  • - 2 rosii
  • - un ardei gras
  • - un ou fiert
  • - smantana
  • - jumatate de legatura de marar
  • - knorr dressing tzatziki.
  • - faina
  • - ou crud

Mod de preparare

Dovleceii se taie rondele, se tavalesc prin faina cu ou si se prajesc in ulei incins.

Ciupercile se spala, se curata si se taie in diverse forme.

Rosiile si ardei gras se taie feliute.

Se asaza toate intr-un bol pe un pat de salata verde, se adauga smantana amestecata cu mararul tocat marunt, se asezoneaza cu knorr dressing tzatziki si pe deasupra se orneaza cu oul fiert taiat in patru.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise