Salata de dovlecei si conopida cu maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 2 dovlecei
  • * 1 conopida
  • * 1 ceapa
  • * 1 catel de usturoi
  • * 1 galbenus
  • * sare
  • * piper
  • * ulei
  • * zeama de lamaie.

Mod de preparare

1. Cureti dovleceii, ii speli, ii pui la fiert in apa cu sare si dupa ce au fiert, ii scoti si ii lasi sa se scurga.

2. La fel procedezi si cu conopida.

3. Dupa ce s-au scurs dovlecelul si conopida, le pasezi ca sa obtii un piure.

4. Dai apoi pe razatoarea mica ceapa, o storci si adaugi zeama in piureul obtinut.

5. Pui si usturoiul tocat si potrivesti de sare si piper.

6. Separat, faci o maioneza dintr-un galbenus, ulei si zeama de lamaie.

7. Amesteci maioneza cu piureul din dovlecei si conopida si salata esta gata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise