Salata de Fasole Boabe

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani fasole uscata
  • 200 g masline
  • o ceapa
  • frunze patrunjel verde
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • vegeta
  • piper
  • foi de dafin
  • usturoi

Mod de preparare

Fasolea dupa ce a fost spalata si pusa la inmuiat de cu seara, se pune la fiert cu o frunza de dafin, vegeta, piper si usturoi.

Dupa ce e fiarta bine se scurge de apa si se rastoarna peste urmatoarea compozitie:

Ceapa taiata solzisori, data cu putina sare si ulei de masline.

Se adauga apoi si maslinele, se amesteca bine si se potriveste gustul de sare, piper, otet si usturoi. La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise