Salata de fasole colorata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 100 grame de fasole galbena
  • - 100 grame de fasole rosie
  • - 300 grame piept de pui
  • - 4 ciuperci
  • - jumatate de legatura de patrunjel
  • - 3 rosii
  • - 50 grame de branza feta
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Fasolea galbena si cea rosie se fierb in apa cu sare.

Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe in apa cu putin delikat.

Ciupercile si rosiile se taie feliute.

Patrunjelul se toaca marunt.

Se pun toate intr-o salatiera, se asezoneaza cu knorr dressing grecesc si pe deasupra se presara branza feta data pe razatoarea mica.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise