Salata de fasole cu ceapa

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cani fasole
  • 1 ceapa medie
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Fierbeti fasolea proaspata in apa cu sare pentru 30-40 minute. Daca fasolea e uscata va dura mai mult si e bine sa o puneti de seara in apa sa se inmoaie, iar la fierbere sa schimbati macar o data apa.

Tocati ceapa.Amestecati fasolea scursa de apa cu ceapa tocata si uleiul si condimentati cu sare si piper mult.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise