Salata de fasole Dana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole boabe potrivite
  • 2 lingurite rase delikat
  • 1 legatura ridichi
  • 1-2 legatura patrunjel
  • 1-2 legatura marar
  • 1-2 legatura loboda
  • 2 oua
  • 1 ceapa potrivita
  • ulei
  • otet
  • sare
  • si cine prefera piper cimbru

Mod de preparare

Se fierbe fasolea, in a treia apa se pune delikatul. Ouale se fierb. Ceapa se taie julien, se presara cu sare si se lasa la odihna. Ouale se fierb, tare. Dupa ce a fiert fasolea, se scurge de apa si se pune intr-un castron. Ceapa se scurge in pumn de zeama si se pune peste fasole. Se taie ridichile, patrunjelul, mararul, loboda, oule si se amesteca. Se face un sos (cam mult spus). Se pune intr-un borcam un pic din apa in care au fiert fasolele cu condimente (fiecare ce ii place, ulei, otet, sare, piper, cimbru etc) si se agita. Se toarma peste salata, se amesteca...si se serveste...calda sau rece...dupa preferinta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise