Salata de fasole pastai

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 500 g fasole
  • * maioneza (cumparata sau preparata din 2 galbenusuri, unul fiert si unul crud, ulei si mustar)
  • * 100 ml smantana (nu e obligatoriu)
  • * frunze de patrunjel si telina
  • * 1 catel de usturoi
  • * albus fiert
  • * ardei gras
  • * cateva masline.
  • Pentru decor iti trebuie:
  • * 1 albus fiert,
  • * ardei gras.

Mod de preparare

1. Speli si cureti fasolea de capete si ate, apoi o fierbi in apa cu sare.

2. O scurgi dupa ce a fiert si o lasi la racit.

3. O amesteci cu maioneza si, daca vrei, si cu smantana, apoi cu usturoiul pisat si pentru accentuarea gustului chiar si cateva masline fara samburi.

Cum decorezi:

Pui salata intr-un bol si deasupra faci o floare din feliute de albus fiert peste care asezi bucati mici de ardei gras (sau capia) rosu.

Cum servesti:

La masa o aduci dupa ce ai tinut-o la frigider jumatate de ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise