Salata de fasole pastai

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 500 g fasole
  • * maioneza (cumparata sau preparata din 2 galbenusuri, unul fiert si unul crud, ulei si mustar)
  • * 100 ml smantana (nu e obligatoriu)
  • * frunze de patrunjel si telina
  • * 1 catel de usturoi
  • * albus fiert
  • * ardei gras
  • * cateva masline.
  • Pentru decor iti trebuie:
  • * 1 albus fiert,
  • * ardei gras.

Mod de preparare

1. Speli si cureti fasolea de capete si ate, apoi o fierbi in apa cu sare.

2. O scurgi dupa ce a fiert si o lasi la racit.

3. O amesteci cu maioneza si, daca vrei, si cu smantana, apoi cu usturoiul pisat si pentru accentuarea gustului chiar si cateva masline fara samburi.

Cum decorezi:

Pui salata intr-un bol si deasupra faci o floare din feliute de albus fiert peste care asezi bucati mici de ardei gras (sau capia) rosu.

Cum servesti:

La masa o aduci dupa ce ai tinut-o la frigider jumatate de ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise