Salata de fasole rosie cu piept de pui afumat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 20o grame de fasole rosie
  • - 200 grame piept de pui afumat
  • - jumatate de legatura de patrunjel
  • - 2 rosii
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Fasolea rosie se fierbe in apa cu sare.

Pieptul de pui se taie cubulete.

Patrunjelul se toaca marunt.

Rosiile se taie feliute

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise