Salata de fasole, ton si capere

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conserva de ton, scurs si maruntit
  • o jumatate de ardei rosu taiat cubulete
  • o jumatate de ceapa taiata marunt
  • coriandru proaspat macinat
  • 2 linguri de capere
  • 4 castraveti
  • 100 g maioneza
  • 100 g mustar Dijon
  • 1 cutie (400 g) boabe de fasole
  • patrunjel pentru garnisit

Mod de preparare

Intr-un robot de bucatarie puneti tonul, ardeiul rosu, ceapa, coriandrul, caperele, castravetii, maioneza si mustarul si amestecati (mixati) pana se omogenizeaza amestecul.

Puneti amestecul intr-un bol si amestecati cu boabele de fasole alba, apoi garnisiti cu patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise