Salata de fasole verde

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fasole verde
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • 2 rosii
  • 1 ceapa mojlocie alba
  • ulei de masline
  • otet balsamic si una lingurita mustar.

Mod de preparare

Fasolea se curata se rupe in bucati si se fierbe in apa cu sare.Se strecoara si cand s-a racit se amesteca cu ceapa taiata fideluta,patrunjelul verde tocat si se pune in bolul de salata.Se amesteca usturoiul pisat cu ulei dupa gust,sare,piper,otet balsamic si mustar si se toarna peste fasolea din bol.Se amesteca usor si se orneaza cu felii de rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise