Salata de fasole verde cu maioneza

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g fasole verde
  • 1 galbenus
  • 3-4 castraveti murati sau gogosari
  • suc de lamaie
  • 350 grame pastrama
  • catei de usturoi dupa preferinta
  • o lingura de mustar
  • o telina
  • un morcov
  • ulei
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se fierbe fasolea, se face maioneza din galbenus , mustar, zeama de lamaie, piper, sare si ulei. Morcovul si telina se dau pe razatoare ,pastrama si castravetii(gogosarii) se taie fideluta si se amesteca cu morcovul, telina, usturoiul pisat, si maioneza. Se pune apoi totul peste fasolea fiarta si racita si se condimenteaza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise