Salata de fasole verde cu ton

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 g fasole verde sau 1 conserva
  • 2 conserve ton in ulei
  • 2 cepe medii
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper alb macinat
  • cozi de ceapa verde

Mod de preparare

Fasolea se opareste, se prajeste cu puion ulei timp de 7-8 minute;

Se potriveste de sare si piper si se lasa sa se raceasca;

Dupa ce s-a racit se amesteca cu tonul, ceapa taoata in cubulete mici;

Se asezoneaza cu ulei, sucul de la o lamaie, sare piper;

Se pune intr-o forma de sticla pentru salata, se presara cu cateva rondele de ceapa, bucati de cozi de ceapa verde, frunze de patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise