Salata de fasole verde cu usturoi

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -150-200 g fasole verde
  • -2 linguri ulei
  • -1/2 lamaie
  • -2 catei de usturoi
  • -patrunjel verde
  • -marar

Mod de preparare

Cureti fasolea verde de capete si ate,o speli si o pui la fiert in apa clocotita pentru 30 de minute.Cand e gata,o lasi sa se scurga,apoi o pui intr-un castron si o amesteci cu uleiul,cateii de usturoi pisati,putina zeama de lamaie si verdeata tocata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise