Salata de fasole verde cu usturoi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde,
  • 7-8 catei de usturoi,
  • 1 ceapa,
  • 1 legatura de marar,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • sare, ulei

Mod de preparare

Fasolea verde, fiarta in apa clocotita cu sare, se scurge si se pune intr-un vas. Se stropeste – calda fiind inca – cu ulei. Dupa ce se raceste, se adauga verdeata, mujdeiul de usturoi si ceapa. Se amesteca totul si se tine putin la rece inainte de a fi servita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise