salata de fasole verde si mazare cu maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-- g mazare
  • 300 g fasole verde fideluta
  • 1 sfecla rosie
  • 1 telina
  • 3-4 rosii
  • 1 castravete
  • 1 salata verde
  • 2 oua
  • ulei
  • mustar
  • sare

Mod de preparare

Se curata mazarea si fasolea, le speli impreuna cu sfecla si le pui la fiert separat, iar intr-un ibric fierbi un ou. Rosiile se spala si cureti apoi telina si castravetele, tai telina fideluta, iar castravetele si rosiile se taie felii.

Dupa ce celelalte legume au fiert, scurgi mazarea si fasolea, cureti sfecla de coaja si o tai felii si le amesteci cu rosiile, catravetele si telina taiate. Se pregateste maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert, ulei si mustar. Se adauga peste legume, potrivesti la gust de sare si piper si omogenizezi salata. Pe un platou asezi frunzele de salata verde, pui apoi salata de legume si ornezi cu felii de sfecla si boabe de mazare si rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise