Salata de fenicul si pui si rucola

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bulbii de fenicul;1 gulie;10 rosii;1 piept de pui.sucul de la 2 lamii;2 linguri de ulei de masline;o lingura de mustar iute sau dulce;rucola sau papadie sau spanac delikat
  • feli de portocala

Mod de preparare

1 Intai pregatesti carnea pe care pui sa stea sucul de lamiie; ulei de masline sa stea o ora.2; Cureti feniculul, gulia si tai bulbii pestisori, iar verdeata o rupi, adaugi rosile spalate si taiate cubulete. Pui si felii de portocala. Faci un sos din ulei, mustar si sucul de la o lamiie si delikat. Prajesti carnea 15 minute intr-o tigaie, pui peste salata cu sosul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise