Salata de fructe cu vin spumant

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (4 buc)
  • Pepene rosu – 1 buc (mai mic)
  • Pepene galben - 1 buc (mai mic)
  • Capsuni – 200 g
  • Afine – 100 g
  • Kiwi – 4 buc
  • Spumant – 200 ml
  • Zeama de la 2 portocale
  • Miere – 1 lingura
  • Scortisoara – 3-4 batoane

Mod de preparare

Puneti vinul spumant pe foc (la foc mic) impreuna cu batoanele de scortisoara si lasati compozitia sa scada (vinul spumant va prinde aroma scortisoarei) – lasati apoi sa se raceasca;

Curatati pepenii de samburi si taiati-i cubulete;

Taiati capsunile pe jumatate;

Taiati cubulete cei 4 kiwi;

Amestecati zeama de portocale cu mierea;

Introduceti toate fructele intr-un bol mare, adaugati vinul spumant si dressing-ul din miere si zeama de portocale pe deasupra si amestecati-le bine;

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise