Salata de fructe cu vin spumant

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (4 buc)
  • Pepene rosu – 1 buc (mai mic)
  • Pepene galben - 1 buc (mai mic)
  • Capsuni – 200 g
  • Afine – 100 g
  • Kiwi – 4 buc
  • Spumant – 200 ml
  • Zeama de la 2 portocale
  • Miere – 1 lingura
  • Scortisoara – 3-4 batoane

Mod de preparare

Puneti vinul spumant pe foc (la foc mic) impreuna cu batoanele de scortisoara si lasati compozitia sa scada (vinul spumant va prinde aroma scortisoarei) – lasati apoi sa se raceasca;

Curatati pepenii de samburi si taiati-i cubulete;

Taiati capsunile pe jumatate;

Taiati cubulete cei 4 kiwi;

Amestecati zeama de portocale cu mierea;

Introduceti toate fructele intr-un bol mare, adaugati vinul spumant si dressing-ul din miere si zeama de portocale pe deasupra si amestecati-le bine;

Pofta buna !

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise