Salata de fructe de mare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cod
  • 500 g merlucius
  • 500 g homar
  • 500 g creveti mici
  • 200 g creveti mari
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 oua fierte tari
  • patrunjel proaspat
  • sos de vinegreta
  • ulei de masline
  • otet
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se fierbe pestele cam 10 minute, cu o ceapa si cateva fire de patrunjel in apa cu sare, apoi se scoate, se scurge si se lasa sa se raceasca; Fructele de mare se vfierb cca 5 minute in apa cu sare, se scurg si se lasa sa se raceasca; Se toaca homarul si crevetii mici in bucatele mici, pestele se desface in fasiute, indepartand oasele si pielea; Se amesteca pestele cu fructele de mare si se acopera cu sosul vinegreta, peste tot se adauga ceapa tocata, ardeiul taiat feliute si ouale tocate cubulete;

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise