Salata de fructe de mare

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de creveti
  • 1kg de carne de scoici
  • 1kg de calamari inele
  • 500g de surimi
  • 1kg de lime
  • o capatana de usturoi
  • 3 ardei grasi
  • 3-4 rosii
  • 3 bete de telina
  • 2 cepe
  • patrunjel proaspat
  • coriandru proaspat
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Fructele de mare se pun la marinat(3-4 ore)cu zeama de lime, capatana de usturoi taiata in jumatate, sare, piper si putin ulei de masline. Dupa 3-4 ore se adauga legumele taiate cuburi si verdeata. Se amesteca bine, se scurge marinata si se inlatura usturoiul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise