Salata de fructe de mare

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de creveti
  • 1kg de carne de scoici
  • 1kg de calamari inele
  • 500g de surimi
  • 1kg de lime
  • o capatana de usturoi
  • 3 ardei grasi
  • 3-4 rosii
  • 3 bete de telina
  • 2 cepe
  • patrunjel proaspat
  • coriandru proaspat
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Fructele de mare se pun la marinat(3-4 ore)cu zeama de lime, capatana de usturoi taiata in jumatate, sare, piper si putin ulei de masline. Dupa 3-4 ore se adauga legumele taiate cuburi si verdeata. Se amesteca bine, se scurge marinata si se inlatura usturoiul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise