Salata de heringi cu legume II

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 g heringi sau scumbii
  • 200 g ceapa
  • 150 g castraveciori acri
  • 400 g cartofi fierti
  • 100 ml ulei. Se mai pot adauga: 200-300 g miez de varza murata taiata subtire
  • ardei grasi sau gogosari
  • marar
  • patrunjel verde
  • salata verde
  • masline
  • oua fierte tari si
  • dupa gust
  • otet
  • sare si piper

Mod de preparare

Toate ingredientele se taie in felii sau marunt si se pun in castron. Peste ele se toarna un amestec din ulei, otet, apa, sare si piper, dupa gust, apoi se amesteca si se pun intr-o salatiera sau pe un platou. Se garniseste salata cu oua fierte taiate in rondele sau in sferturi, cu rosii taiate la fel ca si ouale, cu masline spalate si unse cu ulei, iar peste acestea se presara marar si patrunjel taiate marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise