salata de icre cu mustar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 peste afumat
  • 50 g icre
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu zeama de lamaie
  • 3 lingurite cu mustar
  • 5 lingurite cu apa minerala
  • 1 telina
  • ulei
  • sare.

Mod de preparare

Freaca bine icrele. Adauga zeama de lamaie, mustarul si bate bine cu furculita. Toarna treptat ulei, ca sa se lege, exact ca la maioneza. Daca devin prea tari, adauga cate o lingurita cu apa minerala, pentru a se inmuia si a se inmulti.

La final, pune ceapa tocata foarte fin, telina data pe razatoare si pestele afumat desfacut fasii. Potriveste gustul de sare si lasa la rece cel putin 15-20 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise