Salata de laptuci

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 capataini de laptuci
  • 20 pastai de fasole verde, lata
  • 1 legatura mustar alb
  • 2 linguri otet de vin
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala bine laptuca si mustarul alb si se lasa sa se zvinte comple. Deasupra unui castron mare se taie bucati laptuca si mustarul alb. Separat se curata de ate pastaile, se sareaza si se pun in castronul de salata. Se toarna uleiul de masline, otetul si o lingura de apa calda intr-un borcan de sticla, se aduga usturoiul, sarea si piperul si se inchide bine capacul borcanului. Se scutura cu puter amestecul pentru a rezulta un suc gros cu care se drege salata. Se orneaza cu marar si se serveste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise