Salata de legume cu sunca presata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • salata verde
  • ou
  • ceapa verde
  • sunca presata
  • ciuperci
  • branza sarata sau cascaval
  • ardei rosu
  • ulei de masline
  • cartofi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fiecare ingredient se pune dupa dorinta si cantitatea pe care o doreste cel care o gateste. Se fierb cartofii sau se fac copti. Se caleste ceapa verde impreuna cu ciupercile in ulei de masline. Se toaca cartofii in cuburi, salata, cascavalul sau branza dupa preferinta, ardeiul, oul care a fost fiert inainte si sunca presata taiata si ea cubulete peste care se adauga ceapa si ciupercile calite, se pune sare si piper dupa gust si daca se mai prefera, si ulei de masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise