Salata de legume fiarta

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vinata
  • 4-5 ardei grasi rosii
  • 1kg de rosii cojite
  • 2 cepe mari
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 lg de otet
  • 1/4 pahar de ulei
  • 2 foi de dafin, enibahar
  • putina sare
  • piper negru sau piper alb

Mod de preparare

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete.

Se poate folosi robotul culinar care face treaba mai repede. Se pune o cratita mare pe foc, se toarna din ulei, se lasa sa se incinga uleiul si se pun intii ardeii sa se prajeasca, dupa care se adauga vanata si la urma rosiile cojite se pot folosi rosii conservate).

Cind salata incepe sa fiarba se adauga restul de ulei, otet, si toate condimentele, la nevoie se adauga putina apa ca salata sa nu fie uscata si putina pasta de rosii.

Se lasa pe foc pina toate legumele sunt moi si salata arata ca o pasta.

Se pastreaza intr-o cutie ermetic inchisa la frigider.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise