Salata de legume (italiana)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcovi 350 g
  • albitura 200 g
  • telina 200 g
  • fasole verde (conserva) 300 g
  • mazare verde (conserva) 300 g
  • maioneza 700 g
  • mustar 30 g
  • sardele 1 cutie
  • oua 6 buc
  • marar tocat 1 leg
  • otet 20 ml
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Morcovii, albitura si telina se fierb separat ain apa cu sare, se scurg, se lasa sa se raceasca si se taie cubulete. Fasolea verde se taie bucati, iar mazarea se clateste si se scurge. Se amesteca legumele si se adauga ouale fierte, curatate si tocate marunt. Maioneza se amesteca cu mustarul, mararul tocat si putin piper si se subtiaza cu otet amestecat cu 2-3 linguri de apa. Sardelele se rup in bucati, se amesteca cu legumele si maioneza si se aranjeaza salata pe un platou.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise