Salata de legume proaspete cu piept de pui

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g file piept de pui
  • condimente pentru carne de pui
  • 1 ceapa sau 2-3 fire ceapa verde
  • 1 tellina mici
  • 1 gulie
  • 2 ardei grasi
  • 500 g rosii
  • 1 portocala
  • 1/2 lamaie
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 legatura verdeata (patrunjel sau marar)
  • sare
  • 1 knorr ardei si verdeturi

Mod de preparare

Speli pieptul de pui, il usuci folosind un servet si il tai in felii, pe care le condimentezi dupa gust. Le frigi la foc mic, pe ambele parti, in tigaia wok sau pe gratar.

In timp ce se prepara carnea, pregatesti legumele, continuand sa supraveghezi pentru ca pieptul de pui sa nu se arda. Cureti si speli ceapa, gulia, ardeii si telina. Tai ceapa solzisori, ardeii in fasii subtiri. Dai pe razatoarea mare telina si gulia. Decojesti portocala si tai fiecare felie in 2-3 bucati. Speli rosiile si le tai in felii.

Tai in cuburi pieptul de pui fript. Toci marunt verdeata pe care, in prealabil, ai spalat-o.

Pui intr-un castron toate ingredientele, presari sare dupa gust, torni zeama de lamaie si uleiul si amesteci usor.

Portii: 6

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise