Salata de legume si fructe

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 salata verde, 1/2telina, 1 portocala, o felie buna de pepene galben,
  • patrunjel verde, citeva caise coapte, 1 lamiie

Mod de preparare

Pentru maioneza: 1 galbenus proaspat, o lingurita de mustar, sare, piper,

1/2lamiie, 200 ml de ulei. Curatati salata verde, spalati-o frunza cu

frunza sub jet de apa. Desfaceti portocala in felii, taiati miezul de

pepene si pulpa de caise in cuburi mici. Dati telina pe razatoarea mare

ori taiati-o in bastonase. Puneti combinat toate acestea in castron si

stropiti-le cu zeama de lamiie dupa gust. Pregatiti maioneza si decorati

salata cum va place, ori asezati in castron maioneza si deasupra fructele

combinate. Serviti salata proaspata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise