Salata de linte cu legume

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr. linte boabe
  • 5 rosii taiate cubulete
  • 10 ridichii rosii taiate batonase sau aceeasi cantitate de ridiche alba dikon
  • 5 morcovi taiati in cubulete
  • 2-3 cepe verzi taiate marunt
  • 1 ceapa rosie tocata
  • o legatura de patrunjel plat

Mod de preparare

Dupa ce ati fiert lintea aproximativ 45 min.( de preferinta linte cu boabe verzi, e mai usor de fiert si mai gustoasa) se amesteca intr-un castron larg cu legumele(rosii, ridichii, morcovi, ceapa si patrunjelul).Se prepara separat un sos din 3 linguri de ulei de masline si 3 linguri otet de mere, se pune sare, piper si se amesteca bine dupa care se toarna peste salata preparata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise