Salata de loboda cruda

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cateva legaturi de loboda cruda (in special varfuri de loboda)
  • zeama de lamaie sau otet
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Lododa se spala bine sub jet de apa rece. Se da la scurs intro strecuratoare dupa care se toarna intrun castron.Se adauga zeama de lamaie, otetul putin diluat, uleiul si sarea.Se prepara numai din loboda foarte tanara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise