Se fierb macaroanele in multa apa cu sare, fara a le lasa sa se inmoaie prea mult. Se strecoara, lasandu-se sa se scurga bine apa;
Se taie castraveciorii murati in rondele subtiri (saramura se pastreaza). Se curata ceapa, se toaca marunt;
Se amesteca maioneza, saramura de castraveti (3-4 linguri), ceapa tocata si
mararul tocat. Se sareaza si se pipereaza puternic;
Se toarna peste macaroane si se amesteca si cu castraveciorii murati. Se lasa o ora sa se patrunda;
Se curata de coaja castravetele crud si se taie in cubulete. Se pune si el in salata, se mai sareaza si pipereaza o data;
Se taie fileurile de macrou afumat in bucati potrivite, care se aseaza peste salata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise