Salata de macaroane cu peste afumat

Timp pregatire
30 minute

Ingrediente

  • 200 gr. macaroane scurte
  • sare
  • castraveti acri (cam 100 gr.)
  • 1 ceapa
  • 100 gr. maioneza
  • 1 legatura de marar
  • piper proaspat macinat
  • 1 castravete verde mijlociu
  • 200 gr. fileuri de peste afumat (macrou).

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in multa apa cu sare, fara a le lasa sa se inmoaie prea mult. Se strecoara, lasandu-se sa se scurga bine apa.

Se taie castraveciorii murati in rondele subtiri (saramura se pastreaza). Se curata ceapa, se toaca marunt. Se amesteca maioneza, saramura de castraveti (3-4 linguri), ceapa tocata si mararul tocat. Se sareaza si se pipereaza puternic. Se toarna peste macaroane si se amesteca si cu castraveciorii murati. Se lasa o ora sa se patrunda.

Se curata de coaja castravetele crud si se taie in cubulete. Se pune si el in salata, se mai sareaza si pipereaza o data.

Se taie fileurile de macrou afumat in bucati potrivite, care se aseaza peste salata. (Macaroanele absorb mult lichid. Daca lasati salata sa astepte prea mult si vi se pare ca s-a uscat, mai adaugati putin lapte).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise