Salata de macrou cu maioneza si usturoi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 peste macrou afumat
  • * 1 cutie boabe de porumb
  • * 7-8 cartofi
  • * 100 g ciuperci din conserva
  • * 4-5 castraveti
  • * 2-3 gogosari
  • * mustar
  • * 100 g maioneza cu usturoi
  • * sare
  • * piper.
  • Pentru decor iti trebuie:
  • * cateva masline
  • * 2 castraveti murati
  • * 2 gogosari.

Mod de preparare

1. Pui cartofii la fiert cu tot cu coaja, iar cand sunt gata ii cureti si-i tai cubulete.

2. Cureti pestele de oase si pielita, il tai marunt si-l pui intr-un castron.

3. Scurgi porumbul si ciupercile de zeama si le pui peste peste impreuna cu cartofii, gogosarii si castravetii taiati cubulete.

4. Pui sare si piper dupa gust, maioneza cu usturoi si putin mustar.

5. Decorezi salata cu masline, fasii de castraveti si gogosari, apoi o dai la rece pentru 20 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise