Salata de mere si conopida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g conopida rasa fin;
  • 2 mere mici rase pe razatoarea mare;
  • 70 g alune date prin masina sau nuca de cocos rasa.
  • Sosul:
  • 2 linguri branza de vaci;
  • 1 lingurita miere;
  • 3 linguri smantana;
  • 2 linguri de smantana acra;
  • sare de mare.

Mod de preparare

1. Intr-un castron, se amesteca cele 250 g de conopida rasa fin, merele si alunele sau nuca de cocos.

2. Separat, se prepara sosul, prin amestecarea ingredientelor specificate mai sus. Cele doua compozitii se amesteca si se decoreaza, dupa preferinta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise